waar kun je vvv cadeaubon gebruiken

Heb jij nog ergens VVV-bonnen liggen?
Wil je alles weten over andere Giftcards?
Ik ben namelijk mijn boekje kwijt en na de sluiting van V D, een dankbare afnemer van VVV-bonnen zou ik uit mijn hoofd niet weten waar ik mijn bonnen kan inwisselen.Dát heb ik niet gedaan want ik kan bij voorbaat al voorspellen wat zij daar gaan zeggen. Maar zal ik deze bonnen nog wel kunnen gebruiken?En dat valt niet tegen.Zoek restaurants, top 10 restaurants, vVV Lekkerweg besteden?Dé vakantie cadeaukaart van B B tot luxe hotel bekijk het aanbod, maak je keuze en boek.Wij wonen in Barendrecht heeft u info voor restaurant in de buurt,.v.Geert Leenders, 16:23 #6, ik woon in Uden, in welk restaurant kan ik mijn VVV Dinercheque inleveren?Dinercheques waarop guldens plus de tegenwaarde in euro's vermeld staan.Er worden per jaar 8 miljoen exemplaren van verkocht.
Stop ze in je portemonnee en betaal ermee.
Reactie infoteur, hier kunt u de acceptanten van de VVV Dinercheque terugvinden: Elisabeth, 21:01 #5, ik heb een nationale dinerchechque, ik wou het verzilveren maar hij wordt niet geaccepteerd, ra ra hoe kan dat?
Wij hebben 2 cheques van 25 gekregen maar geen gids.
Maar ben je nog in het bezit van een paar VVV-bonnen.
Waar kan ik de deelnemende restaurants vinden?
Een overzicht van wanneer de uitverkoop plaatsvindt lees.Gepubliceerd door, advies-eb op, laatst gewijzigd.Ook is een artikel gewijd aan het online besteden van een VVV Cadeaubon.De bon wordt verkocht op bijna 1000 locaties in Nederland.Met vriendelijke groet, Corry Hofman,.Ga bijvoorbeeld shoppen tijdens de uitverkoop.Bij welk restaurant in Enkhuizen of Hoorn kunnen we eten?Voorheen heette het nog de VVV Cadeaubon en daarvoor Irischeque, maar.
Henny van der Keur, 16:11 #4.
Hiermee voorkom je dat je bonnen in een laatje liggen te verstoffen of, zoals bij mij, zo beschadigd raken dat het nog maar de vraag is of je de bonnen nog ergens aan kunt besteden.


[L_RANDNUM-10-999]