Dan zal deze korting op een andere manier werken (op de factuur en in de btw-aangifte) dan een normale korting die u toekent aan een specifieke klant of klantengroep.
Toepassen van financiële korting: Bij het invoeren van een verkoopdocument in Venice (tab Document) river island 10 korting is een veld Financiële korting beschikbaar.
Als leverancier hebt u twee mogelijkheden om een speciale prijs te geven aan uw klanten: een commerciële of een financiële korting.
Per artikel, voorbeeld van korting over gehele factuur, voorbeeld van factuurkorting over gehele rekening.Klik vervolgens op Opslaan en de betaling is op een juiste manier in uw boekhouding verwerkt.Zoniet, betaalt hij 1000 BTW (berekend op 980).Dan werkt het op soortelijke manier als hieronder staat beschreven.Betaal niet te veel BTW: op de 2 korting contant dien je geen BTW te rekenen. .U krijgt nu een melding te zien dat het ontvangen bedrag bruidsjurken kort wit niet hetzelfde is als het bedrag wat geboekt is op debiteuren.En klik dan op de knop Meer instellingen tonen.De klant betaalt binnen 5 dagen Als amazon coupon code tires de klant binnen 5 dagen betaalt, dan zal de klant 96,80 aan u betalen.
Als de klant binnen 5 dagen betaalt, dan zal de klant 96,80 naar u overmaken.
Dit is mogelijk in Silvasoft!
Wanneer de kost verbonden aan het toestaan van krediet hoger is dan de prijs die we zelf betalen voor het lenen van geld, dan hebben we een nettoverliessituatie.
Hier kiest u voor Matchen met verkoopfacturen / stornering.
De klant betaalt niet binnen 5 dagen Als de klant niet binnen 5 dagen betaalt dan zal hij 116,80 aan u betalen.
Die wordt immers berekend op het totaal bedrag verminderd met de (mogelijke) financiële korting.Vul hier nu het bedrag 116,80.De wetgever geeft de klant hierbij het voordeel van de twijfel: de klant moet slechts BTW betalen op het bedrag dat hij verschuldigd is indien hij tijdig betaalt.Dan kunt u hier meer over lezen in dit artikel.Dan is het normale bedrag van toepassing, namelijk 100.Het verschil tussen beiden definiëren we als volgt: Financiële korting, de factuurwaarde wordt verminderd met een kortingspercentage indien de klant contant betaalt.Als de klant na 5 dagen betaalt, dan zal de klant 116,80 betalen.Op een gegeven moment zal uw klant de factuur betalen.Om teksten op de factuur te kunnen plaatsen die relevant zijn voor de korting contant, dient u allereerst een locatie op de factuur te kiezen waar u deze teksten getoond wilt hebben.Als de klant binnen 5 dagen betaalt krijgt de klant 20 korting.Het ontvangen geld kunt u sneller opnieuw in roulatie brengen, onder meer om voorraden aan te kopen en/of de firma te doen groeien.
[L_RANDNUM-10-999]