Ve druhém kole kolem m profií Simona ale tak Simona a jenom o kolo íkám si, to není patné.
Zij moeten het in laatste instantie zelf doen, en ik vind dat de overheid daar niet in moet ingrijpen.
Bier, wijn, limoncello, aperol.As stráven ekáním ve vod si krátíme pokikováním na poadatele, a u to proboha odstartují.Jersey: Tricot gemaakt op basis van een binding met alleen maar rechte steken aan eenzelfde kant.Dat is de definitie van solidariteit.Misschien ben ik onzekerder dan jij, en is mijn geslinger tussen nuchterheid en romantiek idioot, vergeleken bij jouw tegenwoordige zekerheid, maar nogmaals juist omdat ik het practische leven zo voel kwellen: als ik wèrkelijk nuchter moest worden, dan werd ik het ook nog.
Wassen moet dus met lauw water (met de hand of het wolprogramma van de machine) Plat drogen om vervorming te voorkomen.
Ik zou Leopold niet bedaagd, moeilijk, hoger of ondoordringbaar willen noemen, althans ik ervaar het zo niet, maar hij staat wel aan de andere kant van Mettes.
V propozicích stálo, e za patného poasí se plavání zruí a závod se zmní v duatlon.
En ik kan de schuld daarvoor ook nog wel op Hermans afschuiven, maar met mijn waardering voor schrijvers die om Forum heen hingen Vestdijk, Slauerhoff, Marsman, Elsschot had vouchers off currys ik dat vooroordeel wel eerder opzij kunnen zetten.
Shetland: Fijne, glanzende wol, afkomstig van de schapen van de Shetlandeilanden.Waterafstotend: Afwerking waardoor vloeistoffen van textiel afglijden en er niet in dringen.Daar ligt hij dan in doodsangst, verlaten, onbereikbaar, met een gebroken been en niets dan steile muren van steen en ijs om zich heen.Via die dienst luister ik naar jazz, popmuziek, klassieke muziek, enz.Dat is wel vreemd: in zijn beeldend werk liet Van den Bosch juist veel over aan de kijker.Ze zou niets liever willen dan Zijn pik in haar voelen.Wilders heeft laten zien geen boodschap te hebben aan de sociale, juridische en constitutionele ordes van dit land.
Vooral een mix van wol en linnen waar niet alleen zeilen voor de schepen van gemaakt werden, maar ook hoezen en stevige zeemansbroeken.


[L_RANDNUM-10-999]