OV heeft een aanbod voor ex studenten.
Goede Vrijdag gratis, gratis * Op de dag vór Goede Vrijdag, vór Koningsdag, vór Bevrijdingsdag en vór Hemelvaartsdag reist u als op een vrijdag.
Daarbuiten betaal je voltarief.
Op saldo reizen met korting van dinsdag tot en met vrijdag.00 uur.Dit geldt dus alleen in de weekenden.Gratis, korting vanaf.00 uur, woensdag, gratis, korting vanaf.00 uur, donderdag, gratis, korting vanaf.00 uur.Overzicht dagen en tijden, weekabonnement.Op saldo reizen met korting in het weekend.Op vrijdag van.00 tot.00 uur.
Je kunt een vraag stellen via.
Weekendabonnement, vrij reizen in het weekend.
Dan moet je helaas.
De korting is 40 voor trein en 34 voor tram, bus, metro en waterbus.
9292 reist met je mee, blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het.Of duurt je studie langer dan gepland? .Zomerperiode, korting, als in de rest van het jaar.Feestdagen korting van.00 tot.00 uur de dag erna.Let op: Het studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van alle bus, tram en metro vervoerders.Houd hier rekening boho bikini korting mee voordat je op reis gaat, zodat je niet op het allerlaatste moment nog.Weekabonnement: Op saldo reizen met korting tijdens feestdagen van.00 tot.00 uur de volgende dag.Met het weekendabonnement reist u gratis in het weekend en met korting door de week.Zorg dus voor voldoende saldo.
Wanneer is het vakantie voor het studentenreisproduct?

[L_RANDNUM-10-999]