ns kortingsactie 2018

Daarna dient u te bepalen wie de aanbieder van de aanbieding is, waarna u contact op kunt nemen met de juiste klantenservice, zodat zij de tickets alsnog kunnen toesturen).
Dan heb jij geluk!
16 april '18, op 5 juni vindt de 7e editie van Finance in het Onderwijs plaats in Het Spant in Bussum.Bekijk Actie, een dagje weg met de trein?Op deze manier reist u goedkoop met de trein en kunt u even tot rust komen in een restaurant van La Place.Dan is deze actie ideaal, want zo is het vervoer en eten direct geregeld voor slechts.U kunt de kortingscode voor 2 meereisretours gebruiken, maar slechts 1 per reiziger met volwaardig vervoersbewijs combineren.De kortingscode vindt u achter op Magazine spoor (boven uw adres).
Het e-ticket is geldig voor maximaal 1 persoon.
De meest gebruikte aanbiedingen van de NS Treinpakkers in vanaf 15 februari 2018 zijn de NS Superdaldagkaarten en de 2-persoons Weekenddagretour.
Koningsdag 27 april een gratis lunch bij La Place.
Voorwaarden is dat deze passagier 12 jaar of ouder is en in het bezit is van een volwaardig vervoersbewijs.
Het congres The (Next) Student opent twee dagen lang de deuren voor iedereen die meer wil weten over communicatie met de (toekomstige) student.
Bekijk ons overzicht van kortingsacties en ontdek de lopende aanbiedingen.
Lees meer - Reageer Win een compleet Meester Mark boekenpakket!Lees meer - Reageer.Het retourtarief op lange trajecten ligt vaak hoger dan dit actietarief.Je neemt dan deel voor slechts 220 euro.Lees meer, reageer, ontvang 10 procent korting op toegang congres Gepersonaliseerd Leren 20 december '17, op dinsdag vindt het congres Gepersonaliseerd leren plaats!Ook geldig bij andere vervoerders?Op de langere trajecten is deze actie sowieso voordeliger en krijgt u het eten cadeau.


[L_RANDNUM-10-999]