Houd uw couponcode bij de hand zodat we u snel kunnen helpen.
Een lekke band onderweg? .Is er schade aan de OV-fiets als gevolg van onzorgvuldig gebruik, dan wordt de schade op u verhaald.Poortjes openen, op stations met paaltjes hoeft u niet in te checken.Uw fiets laten repareren, in de bewaakte fietsenstalling wordt uw fiets snel en vakkundig gerepareerd.Dien uw aanvraag binnen 6 maanden na reisdatum.U vindt uw ticket onder het kopje.
De periode waarin u uw couponcode kunt kortingscode payleven plus inwisselen en korting krijgt op een kort slapen door stress NS product, vermelden wij in de e-mail die u heeft ontvangen.
U ontvangt per uitje dat u koopt een eigen couponcode.
Dan kunt dit binnen 6 uur na uw reis alsnog doen bij een paaltje of poortje van.
U mag maximaal 5 x per kalenderjaar een aanvraag doen.
Het wordt dus niet overgeschreven op uw bankrekening.
Klantenservice, vergeten, bent u vergeten in- of uit te checken?
Kiest u voor, laden in de Reisplanner Xtra app op uw mobiele telefoon, dan zal de app automatisch openen. .Dan kunt u de melding van de schade bij het inleveren aan het toegangs- en betalingssysteem doorgeven.Ook zonder account kunt u een aanvraag indienen.De band wordt daar kosteloos geplakt of vervangen.Bent u vergeten uit te checken bij een andere treinvervoerder, dan kunt u ook online het teveel betaalde bedrag terugvragen.De borg voor de nieuwe pas bedraagt.Neem contact op met, nS klantenservice.Mijn NS of online zonder Mijn NS account.De hoogte hiervan is afhankelijk van het abonnement waarmee u reist.Heeft u de OV-fiets bij een zelfservice huurlocatie hebt gehuurd?Mijn couponcode geeft een foutmelding, wat moet ik nu doen?Online bestellen, mobiele tickets zijn treinkaartjes die u laadt in de Reisplanner Xtra op uw telefoon.Over NS, binnen NS zijn de afdelingen Service, Onderhoud en Modernisering verantwoordelijk voor het onderhoud van de treinen.


[L_RANDNUM-10-999]