moppen kort krachtig

Wat zijn wij hier aan het doen?, vraagt de agent.
Kort maar krachtig: Deze gefilmde mop duur niet eens 40 seconden maar je zou deze nooit bondiger kunnen vertellen in spreektaal.
De eerste dag in het kamp ontkleedt hij zich en begint nog wat onwennig rond te wandelen.Zegt de man en belooft dat hij niet meer zal kijken.Hij zet zijn tanden op mekaar om de brokken binnen te houden.Niks aan de hand agent, het is 20 korting kruidvat mijn vrouw.Dan klinkt er een stem van boven: "Dat zijn geen leuke grappen Gabriël!".0 26 Wat is de gelijkenis tussen een vrouw en een vuilniszak?Hij neemt de man vast, draait hem rond en begint al zijn lusten bot te vieren op de man.Kan je het mij eerst uitleggen? .Nr, mop, score.
Gebruikerswaardering: 5 / 5, er zitten twee mannen op een dak, zegt de een tegen de ander: "Ik spring hier vanaf en als ik social deal aachen voucher boven de grond ben en mijn handen wapper kom ik rustig neer." "Dat geloof ik niet!" zegt de andere ongelovig.
Gewoon 2 hoor, net als ieder ander, zegt.
Haal er eens een andere verpleegster bij dan, zegt die man.Zij zegt: Oh, u moet nieuw zijn hier.Het meisje is ondertussen al heel opgewonden en zegt Kom naast me zitten, en de man gaat naast haar zitten.De man roept: Hier is mijn lidkaart, hier is mijn sleutel en hou mijn 500 Euro lidmaatschap bijdrage maar.Zegt de Belg verbijsterd: godver, kan het ook nog fluiten dan?Kijk maar, ik laat het een kusje geven.De top 100 beste moppen.Het is hier én van de regels dat als je een scheet laat, dat veronderstelt dat je mij hebt geroepen.Dus springt hij ook en vlak boven de grond wappert hij even kort en krachtige met zijn handen.De goeien zijn bezet en de rest is bekakt!Nr 5: Ik heb 3 ballen.

Na de tweede keer reikt de man naar zijn sigaretten maar het bruidje, dat ontzettend geniet van de nieuwe ervaringen van het bedrijven van de liefde, geeft hem een suggestieve glimlach: Schatje, de gevangene is er weer vandoor gegaan.


[L_RANDNUM-10-999]