Bij deze actie, die Media Markt heeft omgetoverd tot Tabletmania, krijg mcdonalds voordeelbonnen 2018 pdf je bij aankoop van een tablet, voor 75, korting op accessoires voor de tablet.
De prijzen van tablets worden steeds lager door de toenemende concurrentie.
Het tablet gebruik stijgt enorm in Nederland.
Bezoek de winkel Bekijk alle acties, aanbiedingen en kortingscodes van Media Markt.Alle grote merken doen mee; Sony, Samsung, asus en Apple.Bekijk alle online aanbiedingen op deze actiepagina van Media Markt.Lekker op de bank.Eén druk op de knop en je kunt gelijk beginnen.Het principe van de actie is vrij simpel; koop een nieuwe tablet en afhankelijk van de prijs krijg je maximaal 75 euro korting op accessoires.Bij Media Markt krijg je namelijk 75, voordeel op tablets.Bekijk de actie op, deze actie is geldig tot en met 2 december.
Ook zijn er bundels van de iPad 4 en iPad Mini waarbij je een Smart Cover voor een aantrekkelijke prijs krijgt.
Het is inmiddels geen onbekende actie meer maar wel interessant genoeg om nog even aan te halen.
Dat is ook niet gek, want een tablet is ideaal om te internetten, mailen, online shoppen en om spelletjes te spelen.
Overigens geldt ook de cashback actie voor de Samsung Galaxy Note.1 nog steeds waardoor je 75 euro extra korting krijgt op deze tablet.
Tablets met accessoires, echter, er zit wel een verschil in de actie wanneer je producten online of bij fysieke action cadeaukaart mail vestigingen koopt.
Zo krijg je bij de Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) een gratis Cover Stand en een stylus en wordt de asus Transformer Pad 300 met stylus en microSD card geleverd.Media Markt doet er nog een schepje bovenop.Home, nieuws, acties, tablet Mania bij Media Markt; korting op tablets met accessoires.Bekijk alle aanbiedingen, de actie loopt van maandag 26 november tot en met zondag 2 december.Bij winkels van Media Markt krijg je korting op accessoires die je zelf kunt samenstellen, terwijl je in de webshop kunt kiezen uit een aantal bundels die reeds aangemaakt zijn.


[L_RANDNUM-10-999]