kortingscode print things fotoalbum

Ik hoop dat het mooie weer in Trinidad voor een inhaalbeweging zal kunnen zorgen voor deze kimono.
Het fotoboekje heeft standaard 24 paginas en is uit te breiden tot 100 paginas.
I dont have any pictures of those pillowcases, and as a ov chipkaart aanvragen met 40 korting teenager and young twenty-something girl Ive never really sewn a lot, except for shortening my pants.
Flaflinko, Eva van, with Love By Eva, Lies van, liesellove, Dorothee van.Is de kortingscode verlopen?Ten derde ben ik ook wel trots.Although I must say that in general I am pretty proud of just being able to make clothing and other things myself.Again such a difficult question, because there are soooo many inspirational people I would like to meet and I hardly know any of them in real life.I still feel it whenever I look.Daarnaast maakte ik toen een paar rokjes, en in die periode maakte ik ook een wintercapeje zonder patroon waar ik eigenlijk echt nog steeds trots op ben en waar ik tonnen complimenten over heb gekregen.
Ridders En Rozen, Judith van, dietemiet, Sylvia van, lily en Woody, Griet van.
Secondly I am very proud with the Vienna dress I made for Sia this summer.
Wat ik enerzijds erg jammer vind, maar anderzijds probeer ik het me niet te hard aan te trekken omdat de dingen soms ook gewoon zijn wat ze zijn.
Everyone has to answer the same 3 questions.
I also have a big love for some great interior design blogs and IG-accounts, but because this post is mostly sewing related, Ill stick to that So that was it about me!
Als ik dan toch iets moet kiezen, kies ik voor drie dingen: Ten eerste de Louisa jas die ik vorig jaar voor Sia gemaakt heb, en waarover ik eigenlijk nooit geblogd heb misschien doe ik dat ooit nog wel eens Niet omdat die zo perfect.
I got sooo many compliments on it, although I think the cute little girl inside of the cape also played a big role there Funny to see these pictures too.I still think it is really cute, but oh boy, it was soooo badly finished on the seams and inside and everywhere!Het uiteindelijke resultaat vond ik toch nog heel geslaagd, en moet bovendien zowat het meest gedragen zelfgemaakte kledingstuk ooit geweest zijn.So here I go with the 3 questions: What is the first piece you ever made?I havent read all of them, but enjoyed to at least read some of them!Kochi Kimono die ik maakte en waarmee ik een prijs won via.The coat was absolutely not perfect either, but I am particularly proud of it because it was the sewing process took me so much longer than expected, and was extremely frustrating.Al doe ik ongetwijfeld heeeeeeeeel veel mensen veel oneer aan door hen niet te vermelden.And those are only dutch-speaking seamstresses, there are tons of great international seamstresses that are such an inspiration too!Welke zou je graag eens in het echt ontmoeten?Het allereerste dat ik ooit gemaakt heb, zullen enkele kussenslopen zijn toen ik een jaar of 12 was denk ik, met de naaimachine en de hulp van mn mama.Ik vind m nog steeds supermooi, maar dacht wel ik dat ik die vaker zou dragen dan ik dat in werkelijkheid deed.Ten tweede ben ik erg trots.Evelien from the blog Sewbidoo recently organized a sewing date all over the Flemish part of Belgium, and to go along she also started a sort of virtual sewing date, called naais to meet you.


[L_RANDNUM-10-999]