Ga vroeg naar de kerstmarkten.
In de kerstperiode is er van korting pharos reizen alles te doen.
Klik door via onderstaande link en krijg de hoogste korting!Elk jaar weer bezoeken veel mensen de kerstmarkten welke in de grotten van Valkenburg zijn, namelijk in de Gemeentegrot en in de Fluweelengrot.Gaan jullie naar de kerstmarkt in Valkenburg en zoeken jullie een hotel zodat jullie er een echt uitje van kunnen maken?12,00, kinderen (4 t/m.) incl.Buiten reguliere tijden en anderstalig.Twee maanden kerst in Kerststad Valkenburg.Om jouw tijd zo plezierig en goedkoop mogelijk te maken heb ik 10 tips op walibi korting kruidvat een rijtje gezet om het beste uit Kerststad Valkenburg te halen.Daarom bieden veel etablissementen leuke arrangementen.Vanaf.00 uur staan er lange rijen voor de ingang.Onder begeleiding van een enthousiaste gids krijgt u in 50 minuten een rondleiding door.
De entreeprijzen van de kerstmarkt zijn op moment van schrijven: Volwassenen 6,00, kinderen 5 t/m 11 jaar 3,00, kinderen t/m 4 jaar 0,00.
Neem contant geld mee, in de ondergrondse grotten kun je kortingscode phantasialand maar op een paar plaatsen pinnen.
Ga voor korting, bij elk entreeticket dat je koopt krijg je kortingsbonnen voor andere activiteiten of restaurants.
De gangen van de Gemeentegrot zijn minimaal 2,5 meter breed.
Voor veel attracties kun je combinatietickets kopen.
Kerstmarkt Valkenburg 2016 Fluweelengrot, kom genieten van de sfeervolle, gezellige en warme kerstmarkt in de Fluweelengrot.
Honden zijn helaaas niet toegestaan in de Geementegrot. .Heb je een leuke plek op het oog voor vanavond?Elk jaar worden de opbrengsten van deze kerstmarkt gebruikt om de Kasteelruïne en Fluweelengrot in stand te houden. .Individuele prijzen, volwassenen (vanaf.Reserveren, door de drukte zitten restaurants snel vol.
[L_RANDNUM-10-999]