korting voordeelpas

Heeft u nog geen 50plusvoordeelpas, dan kunt u deze hier aanvragen.
Rome, roma Pass 48u, roma Pass 48u is een geweldig aanbod die u naast gratis toegang tot musea en diverse kortingen ook in staat stelt om gebruik te maken van het openbaar vervoer.
Voor vragen of opmerkingen kunt u ons amazon voucher in tesco e-mailen of 's-morgens onze vrijwilligers bellen.
65,00, rome, rome dagpas vanaf Civitavecchio (Haven van Rome).Tevens zijn de eerste twee bezoeken aan de musea naar keuze gratis met uw pas.7 reviews, rome, rome City Pass 100 mobiel!Haal alles uit uw citytrip en koop uw tickets met korting bij Ticketbar.Wilt u een hoop tijd en geld besparen tijdens uw citytrip in Rome?U ontvangt nu zelfs tijdelijk een gratis probeerpas.Reiskaart Vaticaan Rome voor de Hop on Hop off Bus en openbaar stadsvervoer. .Inclusief: Colosseum, transfer van de haven, Hop Op Hop Off Bus 20 korting op top musea / attracties (b.v.
De 50plusvoordeelpas slechts 13,75 per kalenderjaar.
Door, vIVA Redactie - op 22 november in, viva Voordeelpas is gestopt.
De top 3 kortingscodes van dit moment: 10 korting bij Zalando 10 euro korting bij m 20 korting bij Greetz.
De Rome City Pass is de eerste City pas in de wereld die niet opgehaald hoeft te worden en gescand kan worden vanaf uw telefoon bij alle attracties.
27,00, rome, de Vaticaan Rome kaart, met de Vaticaan en Rome card heeft u direct toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden en het openbaar vervoer in Rome. .Bekijk dan én van onze kortingskaarten en sla de wachtrij over bij de beste musea en attracties in Rome!Volg ons ook.28,00, rome, reiskaart Vaticaan Rome, reiskaart Vaticaan Rome voor de Hop on Hop off Bus en openbaar stadsvervoer. .De Roma Pass geeft ook gratis.Wij willen u graag informeren over de 50plusvoordeelpas: een leuke en erg goedkope manier om bij uw aankopen veel geld te besparen!En dagelijks melden nieuwe ondernemers zich aan, die mee willen doen.Voor meer informatie hierover: klik op de button gratis probeerpas boven in uw scherm.Met de Vaticaan en Rome card heeft u direct toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden en het openbaar vervoer in Rome. .

Team Stichting Aangenaam Ouder Worden.
Vaticaans Museum, Sistijnse Kapel,.
Viva heeft exclusieve kortingscodes voor jou.


[L_RANDNUM-10-999]