korting trein met ov chipkaart

De korting geldt voor het basistarief en het instaptarief.
Hieronder lees je per product waar je ze koopt.Download het aanvraag- en machtigingsformulier (pdf).Sentire, sentire is een reisproduct voor blinde of slechtziende reizigers die af en toe gebruik maken van bus, tram, metro en OV over het water. .Bij leeftijdskorting (4 tot en met 11 jaar of 65 jaar of ouder) krijg je 34 korting op het basistarief. .Gratis gratis - gratis met, kids Vrij van NS - Railrunner 34 korting op saldo, de leeftijdskorting geldt niet bij.
34 korting op saldo * Controleer de voorwaarden voor reizen met kinderen bij je vervoerder.
Binnen twee weken kun je het product bij een ophaalpunt mooie korte jurken bij jou in de buurt op je persoonlijke OV-chipkaart laden.
De nadelen van de eenmalige OV-chipkaart.Je riskeert een boete als je vergeet in- en uit te checken.Het abonnement is speciaal ontwikkeld voor reizigers die regelmatig reizen over langere afstanden met bus, tram of metro.Uitzonderingen, bij de NS-kaartautomaat kan je ook een eenmalige OV-chipkaart kopen voor kinderen (Railrunner).Als je niet uitcheckt, betaal je dus het volledige instaptarief.Bij sommige invito schoenen korting vervoerders hebben kinderen namelijk geen eigen OV-chipkaart nodig en kunnen ze gratis meereizen.Kopen bij de balies en loketten van Arriva, Connexxion, EBS, GVB, Qbuzz en RET.Je kunt het op verschillende manieren aanschaffen: Bestellen en betalen via de webwinkels van vervoerders (nieuw venster) en daarna ophalen bij én van de ophaalpunten én NS automaten in het land.Of met de bridgeclub naar het strand?


[L_RANDNUM-10-999]