Verst bezochte reisdoel,.
Positieve wetenschap en religie tot een soort filosofie?
Daar bezochten we drie grote bijzondere tuinen waarin veel kunstwerken te bewonderen zijn.Hij beveelt: 'Barman, twee emmers whisky voor mijn paard!' De barman durft zo'n goede klant niet te weigeren en het arme dier drinkt alles op.In deze tijd is het voor ons hier in het Westen dé grote opgave om iets te leren van de geestelijke instelling van moslims en andersom.Intussen heeft mijn op dit gebied veel deskundiger zus me duidelijk gemaakt dat ik mij vergiste: murik is een echt woekerend onkruid met witte onaanzienlijke bloemetjes, terwijl mijn fleurige lievelingetjes waarschijnlijk kleine leeuwenbek heten.Kees Prins Soms ben ik trots op sommige van mijn oud-leerlingen die Bekende Nederlanders zijn geworden: Irene Moors, Rick de Leeuw, Kees Prins enz.Zou haar intrede in het klooster iets met deze situatie te maken hebben gehad?We hebben er nu twee opzitten: Limburg -ons vorig jaar prima bevallen- en (voor dit jaar) Friesland (vorige week).Jan, houd je goed!Uit de afbeelding op het teruggevonden herdenkingsinsigne van iemand die de bedevaart volbracht had, kan men opmaken dat het om een tronende moeder-met-kind ging met aan haar voeten de maan (en de slang?) en omgeven door zonnestralen zoals de Apocalyps, hst.P.S: Ik heb in deze rubriek al eens eerder geschreven waarom ons huis in Onderdijk vroeger "Margriet" heette en dat ik die naam nu op mijn huis hier in Hoorn heb overgebracht.
Lodenkast In mijn sitenieuws van ben ik ingegaan op de kloklodenkast van de Hoornse Noorderkerk.
Het lag ook wel wat voor de hand dat wij katholieken na 1853, toen we weer bisschoppen mochten hebben, amazon promotional code sport onze identiteit gingen overdrijven.
Westerzaaltje Er zijn intussen al drie groepsbijeenkomsten geweest in het Westerzaaltje (d.i.
Blijft gij ons zó tot hulp?
Intussen is het ook verkrijgbaar aan het parochiesecretariaat bij de Hoornse Koepelkerk (Achterom 24A op werkdagen 's morgens) en natuurlijk door een tientje te storten op giro 545087 van.Al een paar jaar lees ik het tijdschrift 'Met Andere Woorden' dat daarover gaat en waarin nauwkeurig verantwoording wordt afegelegd van de opzet van deze uitgave.Hij wees me erop dat ik daarin niet vermeld had dat er in 1732 een goed-roomse op de Vulgata gebaseerde bijbelvertaling is verschenen van de priester Andreas van der Schuur, aanbevolen door Neercassel en Codde van de oud-katholieke Cleresie en in die kerk nog.Nu, dat werd natuurlijk een dik uur!Ze staken de Haarlemmermeerringvaart over om de school te bereiken.Het kwartaalblad van Oud-Hoorn heeft toegezegd de tekst binnenkort te publiceren.Dat komt voornamelijk omdat het antwoord erop duidelijk als goed of fout moet kunnen worden beoordeeld en dus niet omstreden moet zijn en de vraag niet voor meerdere uitleg vatbaar.Zo'n boek vult je leven.


[L_RANDNUM-10-999]