Reist u vaak in de spits, overweeg dan Altijd Vrij.
Dan moet je opnieuw inchecken en zal je dus in elk geval deels tegen het volle tarief moeten reizen.
Extra voordelig voor 65-plussers, iedereen van 65 of luxury hotel break vouchers ouder krijgt tot meer dan 50 korting op de prijs van Dal Vrij.Extra comfortabel reizen aanbieding korting plaswijckpark in de 1e klas.Geldig met toeslag in Intercity Direct tussen Schiphol Airport en Rotterdam Centraal.Slechts 10 saldo nodig om in de spits in te checken (buiten de spits reist u vrij).Dal Voordeel : 40 korting met NS in daluren.Liever 1e klas dordt in 't kort reizen?Buiten de spits reist u onbeperkt van maandag t/m vrijdag tussen.00 en.00 en tussen.30 en.30 uur.3 gratis Kids Vrij abonnementen voor een (klein)kind van 4 t/m 11 jaar.Dat kan voor slechts 102,- per maand.
De daluren zijn op werkdagen van.00 -.30 uur, van.00 -.00 uur en van.30 -.00 uur en in de weekenden en op feestdagen de gehele dag. .
40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren.
U kunt deze toevoegingen mee bestellen met uw abonnement.
Op een aantal feestdagen reist u vór.00 uur met korting.
De voordeeluren zijn de uren waarin u met een Voordeelurenabonnement 40 korting krijgt.
Voordelig reizen in dal- en spitsuren.
Als u om 6:28 uur incheckt, kun je dus gewoon vrij reizen bij.Nog een voordeel: je kunt ook drie reizigers met je mee laten reizen.Voor een gezinslid of als u 65 bent, kost een extra Dal Vrij slechts 42 (2e klas) en 99 (1e klas) per maand.Onbeperkt reizen in daluren en weekend voor 99 per maand.Maximaal vier gezinsleden kunnen gebruik maken van deze korting.

Voordelig reizen in daluren, dal Vrij : vrij reizen met NS in daluren.
U vult tijdens het bestellen uw geboortedatum in en wij berekenen automatisch de juiste prijs.


[L_RANDNUM-10-999]