korting drievliet ooievaarspas

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer.
Zie meer, met de Ooievaarspas krijg je 50 korting op een regulier 2D ticket bij Pathé Spuimarkt, Pathé Buitenhof en Pathé Scheveningen. .
We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar.
Voor 3D voorstellingen moet een toeslag betaald worden.Scoor die goal, loop dat record, versla je tegenstander!Afmelden kan op elk moment.De Ooievaarspas is niet te gebruiken bij imax voorstellingen en tijdens de kerstvakantie.Acties die alleen deze maand geldig zijn!Hebt u meer vragen?Rotterdampas app, de Rotterdampaswinkel, hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek) 3011 PV Rotterdam, tel: 14010.Aan de kassa dient u een eigen bijdrage te betalen van 7,50 per pashouder, per bezoek!
Op de adrenalinerush kun je nog dagen teren.
Deze actie is verlopen, inspiratie ontvangen in je mailbox?
Meld je aan voor de Lastminute mail.
10x, sport, bekijk het lijstje, nieuws, direct naar.
Een aanvraag indienen, terug naar boven, verwante artikelen.
Verder lezen, nieuwe maandacties.
De korting is alleen geldig op zondag tot en met donderdag vanaf 12:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 12:00 uur tot 18:00 uur.Welke sport je ook kiest; ga ervoor en verleg je grenzen.Vergeet dus niet uw pas mee te nemen!Meld je aan voor de nieuwsbrief.Aanmelden, tip van de Week, wekelijks een nieuwe tip voor een actueel uitje.Deze korte cruises actie is verlopen, helaas!In 2018 is de De Ooievaarspas geldig in Familiepark Drievliet.Start vragen entree /Is de Ooievaarspas geldig aan de kassa van Familiepark Drievliet?De aow korting voor alleenstaanden Ooievaarspas is enkel te gebruiken aan de kassa van de bioscoop en niet via de website, de Pathé App of de ticketmachine.Check de acties 750 Leuke dingen, gratis of met korting.Aan de kassa dient u een eigen bijdrage.


[L_RANDNUM-10-999]