Mensen die jullie helpen en kunnen helpen met dingen die nodig zijn.
Voor mij blijven jullie/blijf jij : ideaal Bij nieuwjaar horen wensen bij een nieuwjaar horen wensen van gezondheid en geluk, vooral dan voor die mensen die me helpen stuk voor stuk.
Je kunt vakantiebeurs 2018 met korting ook doorgaan met waar je mee bezig was.Afspraak: om middernacht tijdens het vuurwerk, kijk ik omhoog, net als jij.Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht.Dus, open dat kastje nu maar, ik heb het speciaal gemaakt voor het nieuwe jaar, speciaal voor jou.Met mijn armpjes open kom ik naar je toe gelopen kusje hier kusje daar gelukkig nieuwjaar Mijn beste wensen voor het nieuwe jaar itunes cadeaukaart aanbieding Ik kan de toekomst niet voorspellen Maar ik wil je toch vertellen Als ik het voor het zeggen had Kwam er alleen.Dit waren drie kusjes hier en daar, ik wens je een gelukkig nieuwjaar Elk nieuwjaar groeien bij mij goede voornemens dankbaar leven krijgt dit jaar mijn volle aandacht eenvoudig met een vriend als jij Er is een weg naar een Nieuw Land waar iedereen kan.Nog een paar blaadjes scheuren, dan hebben we een nieuw gebeuren.
Goede reis, een gelukkig nieuwjaar!
Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht.
Alles krijgt een nieuwe kleur, veel geluk en vrede, veel liefde voor elkaar.
Daar gaan we dan - de toekomst kan beginnen een nieuwe kans op mateloos geluk ik voel het juist met kerst heel diep van binnen: wat ik heb met jou, kan niet meer stuk Dat de beste momenten van vorig jaar, de slechtste zullen worden.
Wij wensen jullie een jaar van geluk, een jaar waarvan je na verloop van tijd zeggen kan: dit kan niet meer stuk!
Veel liefde, vriendschap, gezondheid en geluk, dan kan 2018 zeker niet meer stuk Voor hele bijzondere mensen deze kaart met fijne wensen Een goede gezondheid en bergen van geluk Voorzien van vél gezelligheid een hél jaar aan een stuk Voor het nieuwe jaar veel geluk.Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet.Wij wensen jullie een vrolijk eind, een goed begin, en een heel nieuw jaar volkomen naar je zin Wij wensen jullie voor het nieuwe jaar Een leven vol met rust En voor elkaar Veel liefde en geluk Wij wensen jullie voorspoed - geen regen, maar.Indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz.U kan dit zelf helemaal aanpassen. .We zuchten weer en denken, wat zal dit jaar ons schenken?In het bericht geeft u dan de hele tip.Het is ons gelukt We hebben weer een nieuw jaar geplukt Dat kunnen we kneden zoals we willen Een jaar vol grillen Of een jaar van liefde en zon Wordt ook bepaald hoe jij het jaar begon Het jaar 2017 hebben we bijna gehad Hopelijk.Wij wensen jullie: Iets goeds, iets lekkers Iets gek, iets gekkers Iets aardigs, iets liefs Maar hoe dan ook iets positief.Op deze pagina vind je de allerleukste en grappigste nieuwjaarswensen die je kunt gebruiken.


[L_RANDNUM-10-999]