Denk toch aan die mensen die je zou achterlaten, je kan niet zomaar het leven verlaten?
Jij red het ondanks alles wel in deze rare en onbegrijpelijke wereld, want wat je ook zegt je blijft eerlijk.
Als vriend, als mens, ben jij wat ik wens.Want jou vriendschap houdt mij recht.Ik hoop dat je me een keer duidelijk maakt Of onze zoenpartijen je ook een beetje hebben geraakt?Ook leuk: kijk voor een cadeautje voor je best friend op m!Eigenlijk heb ik nog zo veel vragen.Het leven heeft zoveel mooie gezichten, laat jezelf niet steeds tot het negatieve richten.
Nog nooit seb kort mastercard choice heb ik iemand zo speciaal als jou ontmoet.
En mocht je heel gelukkig zijn.
We praten elke dag ik herken mij in jou jij in mij maar ik ben zo anders dan jij denkt ik wilde dat je me begreep je bent zo open ik zo gesloten ik kan je bijna niet vertellen hoe het is bij mij, binnen.Thank you for being there for me, Our friendship will forever be!Och, wat deed ons hartje zeer, Zelfs troosten lukte kortingscode parkeren eindhoven airport p8 niet.In dit kleine doosje Geen zilver en geen goud Het is veel kostbaarder Omdat ik van je hou Het allerdierbaarste Wat ik jou kan geven M'n 40 procent korting ov medereizigers oprechte vriendschap Voor de rest van mijn leven.Maar vandaag zie ik haar weer, met deze stralende lach En God, ik zweer, het enige dat ik wensen mag Is dat zij gelukkig zou zijn, voor heel haar verdere leven.

Normaal vraag je.
Je gaat altijd gewoon verder bij waar je gebleven was.


[L_RANDNUM-10-999]