Jij bent de man van half korte kapsels met slag mijn dromen.
Maar mijn liefde voor jou blijft eeuwig bestaan!Altijd als mijn hart sneller slaat denk.Nooit zal ik andere lippen kussen.Ingezonden door Cosyn Sofie Dierbaarste ik hou van jou met heel mijn hart je bent zo lief en zo apart mijn hart stroomt over van geluk jij bent mijn dierbaarste stuk Ingezonden door Patrice Liefde liefde is mooi haat is doorns bloem is passie liefde.Ingezonden door Schorpioentje cadeaukaart primera Beminnen Beminnen is met het hart bewonderen, bewonderen is met de geest beminnen.Mannen kunnen uit liefde voor een vrouw op hun knieƫn vallen.Ingezonden door Virginie Zekerheid Als je nu eens twijfel heette, dan was je altijd bij.Ik laat je nooit gaan Ingezonden door Le Ja Ik heb je lief zoals je een gouden zomerdag bent.Joopy/Givin' you love for love I love you for my future, I love you for your past.Jongens zijn als snoep.
Hoe speciaal je bent.
Liefde isLiefde is gewoon JIJ en IK!
Alles komt en gaat, maar mijn liefde voor jou zal eeuwig duren.Ingezonden door Everlien Swarts De zon ik wou dat ik de zon was dan zag ik je iedere dag dan wist ik wat je deed en of je ook wat in mij zag nu zie ik je niet iedere dag zelfs niet een week maar.Het liefdes pad kan alleen goed betreden worden als men ook de hobbels erop als prettig ervaart.(Een kleine selectie uit de meer dan negentig gedichtjes die in onderstaande boeken te vinden zijn.).Want jouw mond is voor geen ander bedoeld!Vriendschap vraagt woorden, maar in stilte groeien harten naar elkaar.Wij houden van elkaar, wij zijn smoorverliefd op elkaar Ingezonden door Judith Hilberink Jij in mijn gedachten Jij in mijn gedachten, ik wil je nooit meer kwijt.Ik laat je nooit meer gaan, daar kan je van op aan!Ingezonden door Cupido Samen Voor altijd samen, nooit meer alleen Dit is voor eeuwig, dat wisten we meteen Zo van elkaar houden, de ander zo goed aanvoelen Dat is wat ze met echte liefde bedoelen Ingezonden door Sweet Scorpio De weg De weg naar jou.Er is 1 ding wat ik je zeggen zal.Op deze pagina de Valentijn - Liefde gedichten en wensjes uit de gekozen categorie Valentijn - Liefde.Iedereen vindt het heerlijke om (lieve) smsjes te ontvangen van zijn/ haar partner.Ik schreef jouw naam in mijn hart, en daar zal het voor altijd blijven staan Ingezonden door Sammy Vogels De vogels die fluisteren alleen over jou.
[L_RANDNUM-10-999]