Tv-première van de acht kort!-films van 2017: Happy Hannah, Sjaaks vrouw is door dus hij moet iets zeggen, Harbour, #yolo4real, Zeep, Wachtkamer, De begrafenis van de verlegen mens en Bestaan is gaan.
De productiemaatschappij wordt vertegenwoordigd door een producent die als majoritair producent hoofdverantwoordelijk is geweest voor het realiseren van tenminste twee onafhankelijke (korte) fictiefilms* in Nederland die via festivals, TV en/of bioscoop vertoond zijn.
In de Avond van de Korte Film beleven de 8 kort!-films die vorig jaar tijdens het Nederlands Film Festival in première gingen hun televisiepremière.
NPS, alle afleveringen bekijken, de Avond Van De Korte Film 2012.Korte films met een breed scala aan emotie en genres.Dit jaar zendt de NTR de Avond van de Korte Film niet in het najaar uit, maar vanavond, vrijdag 13 april, op NPO.NTR 10 jaar Go Short.Een productiemaatschappij (een rechtspersoon dus geen eenmanszaak of VOF) die minstens twee jaar in Nederland, een lidstaat van de EU, EER of in Zwitserland gevestigd is en op continue basis films en andere audiovisuele producties produceert en exploiteert.
Regisseurs die reeds drie keer een kort!
Je ziet de volgende films: Happy Hannah, Sjaaks vrouw is door dus hij moet iets zeggen, Harbour, #yolo4real, Zeep, Wachtkamer, De begrafenis van de verlegen mens en Bestaan is gaan.
Dit jaar in het teken van de viral.
Meer informatie over de films vind je hier.
De a1 travel voucher code meest bijzondere virals van de afgelopen jaren worden vertoond en besproken.De NTR is met kort!Tussen de films door gaat presentatrice Eva Cleven in gesprek met de makers en acteurs van deze zeventiende reeks korte films van de NTR.Dit jaar in het.De Avond van de Korte Film wordt dit jaar in april uitgezonden in het kader van 10 jaar Go Short.NPS, alle afleveringen bekijken.


[L_RANDNUM-10-999]