Ik : Weet ik veel!
Abortus, zoon: 'Vader, hoe denk jij korte zwarte overall over abortus?' Vader: 'Nou, vraag dat maar aan je zusje.' Zoon: 'Maar ik heb helemaal geen.'.
0 36 Twee stronten gaan een bank overvallen.
Ook al denken veel mensen dat droge moppen alleen maar vulgair of grof is, laten droge grappen je wel degelijk lachen!Wat zei de ene lantaarnpaal tegen de ander?Ik haat je niet, laten we het zo zeggen: "Ik hoop dat je op een lego blokje stapt.".Falen, leraar: Jullie generatie is echt erg!0 25 Twee slakken zitten gezellig op het strand als ze plots een naaktslak zien voorbijkomen.Hij had maar ein stein.Het blijft een kwestie van smaak en humor.Ik makro drive in korting moet de gemene deler vinden Hebben jullie die nou verdomme nog niet gevonden?Droge grap 5, wat is het verschil tussen een leeuw en een giraf?
De top 100 beste moppen.
Top 1001 Briljante One-Liners voor stand-UP Comedy!
Nieuwe slogan van de Hema: Nu 3 BHs voor 10 Euro!0 23 Wie heeft de triatlon uitgevonden?We hebben de beste droge grappen voor je verzameld.Leerling: Uw generatie heeft ons gemaakt, wie faalt er nou?!S Morgens dominos online coupon not working Whiskas, s middags Whiskas en s avonds Whiskas.Hij koopt 2 kratjes bier in plaats van.Gedicht, ik graaf, jij graaft, wij graven.Het vocht langs je lippen, een druppel op je borst.Hij zegt: Ik heb 3 ballen, kunt u eens ff kijken?


[L_RANDNUM-10-999]