Na een tijdje hief ik mijn hoofd op en keek naar mijn moeder.
Lavinia Geaneta "Ik ben altijd super blij na een behandeling van Geaneta your the best!".
Afgelopen zaterdag kregen we dan een pakketje via de post.( heel snel hoor).
In een woord, geweldig.Nog bedankt, groetjes mieke Hallo, dat turnpakje is da, bedankt.Ik vond het er in ieder geval mooi uitzien!Moest me bedwingen om het niet alvast open temaken.Er volgen zeker nog valid voucher codes for zalando meer bestellingen!Op de foto kun je zien hoe mijn pakje staat.
Resultaat staat garant voor complimenten!".
Ik heb zaterdag meegedaan aan de districtswedstrijden in Wieringerwerf.
We hebben vandaag de pakjes in prima staat ontvangen en de meiden zijn reuze tevreden.
En hij was ook erg mooi op tijd.
Groetjes natascha Hoi Inez, Hier is een foto van mij met het door jou zo mooi gemaakte turnpakje.
Gistermiddag is het turnpakje aangekomen, en vanavond kon ze hem dan eindelijk passen.Na een minuut of tien zijn we nog een peukie wezen roken, en vielen daarna in slaap.Dit doet ze meerdere keren op zo een avond, en waar mogelijk geeft ze me graag inkijk.Toen de blikjes leeg waren was de spanning goed voelbaar en ik vroeg haar terwijl ik me begon uit te kleden waar wil je liggen onder of boven.Ik moet zeggen dat ik hem nog mooier vind dan op de site.Oksana " Kyan Geaneta "In 1 woord: geweldig.Ik heb moeilijke krullen, maar zit echt top!Hij is echt helemaal geweldig, Loes heeft hem t hele weekeind aangehad.Ze staat al te popelen om met zus te gaan turnen.Het jaar na zijn overlijden was voor ons heel zwaar en mijn zus en ik hielpen mijn moeder door deze tijd heen te komen.Kortom voor mij helemaal top!Ze zei maar ja maar tijdens het lopen naar het ontbijt verluisterde ze: hij moest eens weten.Na een tijdje liet mijn moeder me los en zei dat ik goed kon zoenen.
Whowwww zei ze nadat ze even was bijgekomen, dit heb ik nog nooit mee gemaakt.


[L_RANDNUM-10-999]