Zie ook: px Mvg Kro, 14:17 #15 Zijn VVV bonnen in te wisselen bij media markt?
Frans de Vreeze, 16:29 #50 Vandaag geprobeerd vvv irischeques in te wisselen.Kijk even bij de volgende link, dan kan je de deelnemende winkeliers in de gewenste regio selecteren.Hoe waardeloos is dat!Van Oers, 13:34 #53 Zijn de vvv bonnen ook in te leveren bij een aquariumzaak?Ook andere winkels schijnen nog geen vvv pasje aan te nemen.
Dé vakantie cadeaukaart van B B tot luxe hotel bekijk het aanbod, maak je keuze en boek.
W X, boekhandel, cadeauwinkels, dagje uit, elektronica, eten Drinken.
Reactie infoteur, Nee Kro, wel bij.a.: Dixons, Expert, Harense Smid, Kijk-shop, Bijenkorf en V D, die ook elektronica in het assortiment hebben.
John, 14:41 #21 Neemt Intratuin ook VVV bonnen aan?
Dick Post, 11:20 #30 Kan ik de bon bij een slijter inleveren?
Het wordt overal gezegd dat de kaartnummer ongeldig is of de pin is te lang wie gaat dit kaartje nu accepteren?cadeaubon-besteden/winkels Mvg Jacqueline, 08:55 #74 Ik kreeg ineens van alle kanten VVV-bonnen.Wies Demmers, 11:57 #60 Kan ik bij Media Markt vvv bon inleveren?Waar je de kaart wel kunt inwisselen kun je eenvoudig op postcode of plaats bekijken via onderstaande link: Mvg, yvonne Munik, 20:07 #84, ik heb ondekt dat de VVV cadeaukaart niet geaccepteerd wordt als je online een boek wil bestellen.Graag een reactie, Reactie infoteur, Beste L, Zie de volgende link: Mvg.Ik zie hierboven een reactie staan op de vraag of je de vvv bon ook bij de primera in kunt leveren.Evelyn, 10:28 #4 Ik vond het erg moeilijk mijn itunes kaarten korting vvv bon in te wisselen.Ik doe korting museon omniversum verwoede pogingen om mijn VVV cadeaukaart te gebruiken voor aanschaf van een e-reader.Anneke, 11:14 #35 Bij welke planten en bloemenzaken kan ik de vvv cadeaubonnen inleveren?


[L_RANDNUM-10-999]