Verzorg je haar goed, dit moet je altijd doen, maar zeker als je je haar lang wilt laten groeien en het zo wilt houden, moet je zorgen dat je haar in goede conditie.
Wij gebruiken cookies op onze website om je gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om jou persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op Treatwell en andere sites.
Ik heb dezelfde kleur gehouden maar het is wel op een andere manier geverfd, met een overloop in kleur.Leg uit wat je wilt met je haar en vraag aan je kapper hoe je dit het beste kan doen.Mijn tips: Stop niet met naar de kapper gaan.Op een bepaald moment kom je op een tussenlengte en knip je het liefst alles er weer.Je haar laten groeien betekent niet dat je het niet meer moet laten knippen (of verven, als je dat eerst wel deed).
Ik heb er zelf over nagedacht, maar besloot het toch niet te doen omdat ik bang was voor de verslaving maar ook omdat het me gewoon geen prettig gevoel leek, die extensions in mijn haar (ik heb slechte ervaringen met nep).
Extensions kunnen ook een oplossing zijn.
Maar als je kort haar lang(er) wilt laten groeien, kan dit best een uitdaging zijn.
Dit is trouwens niet de eerste keer dat ik van kort naar lang(er) ga, toen ik een jaar of zestien was heb ik het ook al 2018 freebies eens tot schouderlengte laten groeien en het daarna weer af laten knippen.
Beoordeling Selecteer én van bovenstaande waardering * Omschrijf hier je ervaring OOK interessant Wij gebruiken cookies om het winkelen bij makkelijker te maken.Als je haar al enige lengte heeft en je wilt graag meteen een stuk langer haar, kan je extensions overwegen.Tony 1 item(s toon 102050, schrijf je eigen review, hoe waardeer je dit product?Zo gebruik ik andere stylingproducten en heb ik een heel andere haar routine gekregen om het mooi te krijgen.Dat is even wennen, je kapper kan je hier bij helpen.Het is juist belangrijk dat je in de overgangsfase met regelmaat naar je kapper gaat zodat je het mooi in model kan laten knippen.Je haar groeit vanzelf.Omdat ik én kant van mijn haar kort had en de ander langer met een lok, kwam ik zelf met het idee om een middenscheiding te maken en het zo langer te laten groeien.Check ook wat mooi is qua kleur, als je je haar al verfde.DUX, aantal:, besteld voor 22:00, morgen in huis.

Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

[L_RANDNUM-10-999]