dip dye bij halflang haar

Dit is hoe mijn haar eruit zag voordat ik het ging verven: Zoals je kunt zien is mijn haarkleur wel een stuk lichter dan de kleur verf die ik heb uitgekozen.
Mijn haarkleur is veranderd van een licht goudbruine kleur (met een flinke uitgroei) naar een egale donkerbruine kleur met een warme rode gloed.
En nogmaals, blijf naar de kapper gaan om het model mooi te houden.Blijf goed kijken naar wat bij je past.Dan zet je je haar vast met bijvoorbeeld een haarklem en laat je het nog 30 minuten intrekken.Langer haar betekent ook andere lidl vouchers manieren van je haar stylen.Daar was ik dan wel weer benieuwd naar.Ah, een mousse dat korte spelletjes voor in de klas vind ik nou een ideale manier om je haren te verven!
En net zo goed!
Ik moet eerlijk zeggen dat ik dacht dat het nog een stuk donkerder zou worden, maar dat viel reuze mee!
Ik ben er blij mee.Een ander groot voordeel is de hoeveelheid die in een verpakking zit.Dat begon al vroeg, ik denk dat ik zo'n 15 jaar oud was toen ik mijn eerste 'coupe soleil' kreeg.Het zit er nu nog niet zo lang in, dus ik weet niet hoe het er over 4 weken uitziet.Ik zocht dan wel altijd de duurdere merken uit en betaalde zo'n 20,00 voor een verpakking haarverf.Verzorg je haar goed, dit moet je altijd doen, maar zeker als je je haar lang wilt laten groeien en het zo wilt houden, moet je zorgen dat je haar in goede conditie.Het is juist belangrijk dat je in de overgangsfase met regelmaat korte gordijnen kant klaar naar je kapper gaat zodat je het mooi in model kan laten knippen.Dat was in ieder geval mijn eerste stap.Goed, het kan een fikse uitdaging zijn om van kort naar lang haar te gaan.


[L_RANDNUM-10-999]